Kvalitet

Mye har forandret seg de siste årene. Nettbrukere er blitt sofistikerte og kravstore. Brukerne har store forventninger til hva som kan gjøres på nettet. Dette har medført at de som eier nettsteder må tilpasse de digitale strategiene for å dekke mye mer enn bare publisering.

Å skape et driftsmiljø som tilfredsstiller alle brukere og sørger for at hver enkelt blir aktivt engasjer t er en utfordring som nå kan løses.

Det de fleste tenker på ved et publiseringssystem er å gjøre publisering av innhold på nettet enkelt. En nettløsning består vanligvis av tre deler : Innhold, design og programvare. CLAW CMS er programvaren som driver websiden, og som lar deg administrere innholdet i løsningen. Det gjør at webansvarlige som ikke har kunnskap om programmering, kan opprette og redigere sider og legge til eller slette innhold, inkluder t bilder og illustrasjoner.

Applikasjoner for håndtering av innhold utvikler seg, som annen informasjonsteknologi, raskt, noe som skaper forventninger om utvidet funksjonalitet hos brukerne. I tillegg til å produsere og publisere innhold på nettet, har brukerne spesifikke forretningsmål som de skal oppnå, som for eksempel økt salg, bedre kundeservice og å skape en engasjerende nettopplevelse for sine egne brukere.

Et viktig element i enhver vellykket nettstrategi er utvikling av innhold av høy kvalitet, noe som er helt nødvendig for å skape et engasjerende nettsted. Dessuten trenger markedsførere og andre som bruker internett som kommunikasjonskanal en rekke verktøy for å håndtere tilstedeværelsen på nettet. Det omfatter bl.a. e-handelsfunksjonalitet, communityadministrasjon, elektroniske nyhetsbrev og nettdrevne salgs og markedskampanjer. CLAW CMS er svaret på disse utfordringene.

CLAW CMS tilbyr en fleksibel og robust løsning der den webansvarlige finner intuitiv funksjonalitet for håndtering av innhold, og å engasjere og samarbeide med sine målgrupper .

CLAW nyheter