Netthandel

Netthandel/E.shop i seg selv er en tilleggsmodul til CLAW CMS. Du får dermed ikke bare netthandel, men også en fullverdig publiseringsløsning. Funksjonaliteten i systemet er bygd slik at det er uavhengig av design, slik at hver enkelt kunde får et skreddersydd design for å best få frem budskapet.

Enkelt å komme i gang!
Brukervennlighet og intuitiv navigasjon er stikkord for CLAW e.shop, noe som gjør både redigering og endring av produkter enkelt og direkte. Du kan opprette kategorier og produkttyper, og du kan opprette relasjonstyper for tilbehør til produktet, relaterte produkter; produkter med forskjellige farge, og lignende modeller. På denne måten bindes nettbutikken og presentasjonen av produktene sammen for å øke tilbudet til kunden og samtidig øke salgsprosent og mersalg.

Økte inntekter!
For å lykkes på nett må du møte kundenes krav, det må være enkelt, effektivt og forståelig. En nettbutikk har potensialet til å nå ut til en langt større kundemasse enn en ordinær butikk. Vi har kunder som har over tidoblet salget på nett og generelle inntekter siden de gikk over til CLAW e.shop. Brukervennlighet og profesjonelle design skreddersydd og tilpasset hver enkelt kunde skaper troverdighet. Troverdighet skaper stor tillit hos kunden, og øker dermed salget. La CLAW e.shop bli din inntektsbringende gullgruve!

CLAW nyheter